Hallo, ik ben Nathalie.

Ik ben ondernemer, schrijver, spreker, stille weldoener en Europees ambassadrice ter promotie van het ondernemerschap. Daarnaast heb ik een gezin, twee fantastische kinderen, spendeer twee uur per dag in de natuur met mijn hond en ben er al 25 jaar in geslaagd om naast dit alles een sterke gezondheid uit te bouwen.

Ik geloof dat je als vrouw/man een gezin, een goede gezondheid en het uitbouwen van een carrière perfect kan combineren. Ik geloof dat onze maatschappij dringend nood heeft aan meer rolmodellen. Mensen met ambitie die naar boven durven te rijzen en door hun uniek talent – dat ook jij hebt - een positieve bijdrage willen leveren om onze wereld beter te maken.

Ik engageer me om jou daarbij te helpen. Ik help je op basis van de inzichten die ik heb verworven in de afgelopen 30 jaar en de successen die ik heb geboekt in de verschillende domeinen van mijn leven. Zo kan jij veel sneller je droom realiseren.


Mijn persoonlijk verhaal.

Sinds mijn 11ste ben ik gefascineerd door waarom sommige mensen zo succesvol zijn, hoe het komt dat sommige mensen zoveel energie genereren en nooit ziek worden en wat het geheim is achter het uitbouwen van succesvolle relaties.

Had iemand me als ik jong was verteld hoe mijn biografie er op mijn 50ste uit zou zien, dan had ik die persoon voor gek verklaard. Als kind keek ik naar iedereen op, maar geloofde nooit dat ik ook het potentieel had om uit te groeien tot een inspirerend vrouwelijk rolmodel. Financieel hadden wij het thuis moeilijk, mijn moeder werkte hard maar stond er alleen voor en ik worstelde ontzettend met mijn gezondheid. Daarnaast was ik niet in staat om op school goede resultaten te behalen en ben op mijn 18de gestopt met studeren.

Mijn eerste stappen in de bedrijfswereld nam ik 30 jaar geleden dankij mijn man en zijn ouders. Vandaag is ons bedrijf, Arteel, een succesvolle business die vele “Fortune 500” bedrijven tot zijn klanten mag rekenen in binnen en buitenland.

Ik ben heel dankbaar want ik heb naast mijn uitdagend professioneel parcours ook een mooi gezin uitgebouwd. En dit was niet gepland want op basis van mijn ervaring als kind zou ik nooit huwen, laat staan dat ik dacht aan kinderen. Maar in 1987 ben ik gehuwd met Yves en ben ik mama van twee fantastische kinderen. Verder ben ik de gelukkige eigenaar van een Duitse Herdershond die mij elke dag uitdaagt om mijn grenzen te verleggen.


Persoonlijk geluk.

In 2012 word ik als enige vrouw uitgekozen om deel te nemen aan het TV-programma ‘Stille Weldoeners’ waar ik me geëngageerd heb om minder begoede mensen in onze maatschappij te steunen. Ik ben heel erg dankbaar dat ik ondanks mijn zwakke gezondheid als kind er toch in geslaagd is om uit te groeien tot een gezonde vrouw met een bijzonder hoog energieniveau: waar ik vroeger als laatste bengelde in de klas bij het lopen, kan ik nu meer dan goed mee.

Zo ben ik in 2017 op de 9de plaats geëindigd bij de vrouwen tijdens mijn eerste ‘Ardennen Trial’ loopwedstrijd, een parcours met een hoogteverschil van 800 meter.

Ik blijf dan ook een eeuwige student. Als ik niet werk, sport of bij mijn gezin ben, dan investeer ik in mijn zelfontwikkeling. Zo neem ik als enige Belgische vrouw reeds 5 jaar deel aan ‘mastermind’ opleidingen bij absolute topcoaches in de VS.

 

Geloofsbelijdenis.

Ik geloof dat elke mens veel potentieel in zich draagt waarvan de meesten zich niet eens bewust van zijn. Ik geloof ook dat onze bedrijfs- en ondernemerswereld veel meer vrouwelijke rolmodellen nodig heeft. Daarom heb ik ervoor gekozen om naast mijn passie om bedrijven te helpen bij het uitbouwen van een sterke cultuur -waar mensen elke dag met goesting werken en geïnspireerd worden om verder te groeien-, ook vrouwen te helpen om het potentieel dat ze in hun dragen mee te helpen ontwikkelen zodat ze sneller naar boven rijzen en een positieve impact kunnen hebben in onze wereld.

Ik geloof dat ook bedrijven een belangrijke rol spelen om het potentieel van mensen verder te ontwikkelen. Dit door in de eerste plaats in te zetten op een sterke en positieve cultuur waar mensen zich gedragen en gewaardeerd voelen. Verbondenheid is hier een heel belangrijk aspect. Hoe sterker iemand zich verbonden voelt met de organisatie, leidinggevende, missie en waarden, hoe meer dat die persoon gemotiveerd is om het beste van zichzelf naar buiten te brengen. En hoe gelukkiger die persoon zal zijn. En dit heeft dan weer een positieve impact op onze fysische en mentale gezondheid. Ik geloof dat elke mens moet blijven investeren in zichzelf, fysiek en mentaal, ongeacht zijn of haar leeftijd. Hier ben ik zelf het voorbeeld van: na een intense carrière van 30 jaar ben ik nog nooit zo gezond en energiek geweest. Omdat gezondheid de rode draad in mijn leven is, mogen ook alle medewerkers bij Arteel onbeperkt sporten tijdens de kantooruren.

 

Europees ambassadeur.

In 2010 en 2012 werd ik genomineerd voor de Belgische Womed Award. In 2011 kiest de Europese Commissie mij uit als een van de tien vrouwelijke ambassadeurs voor Ondernemerschap. In 2013 werd ik als enige Belgische vrouw genomineerd voor de ‘Woman in Sales Award’ in Londen en in 2016 schreef ik mijn eerste boek ‘Durf, leef & onderneem’.

 

Trots als ondernemer.

Vandaag is ons bedrijf ‘Arteel Recognition Solutions’ uitgegroeid tot de Europese marktleider in waarderingsoplossingen. In 2017 bereikten wij met onze waarderingsprogramma’s 150.000 mensen. Wij hebben ook de ‘KMO Laureaat prijs’ in Vlaams-Brabant ontvangen voor onze innovatieve technologische ontwikkelingen.

Ik ben erg dankbaar dat ik samen met mjn man is in geslaagd om binnen onze eigen organisatie een fantastische cultuur uit te bouwen en dat 82% van de beste Belgische werkgevers kiest om met ons samen te werken.

Maar dit alles ging niet zomaar. Het was een lange en moeilijke weg waaruit ik veel geleerd heb. Daarom heb ik een boek geschreven om dit in de eerste plaats te kunnen delen met mijn kinderen en met iedereen die de goesting heeft om uit te groeien tot een gelukkig, gezond en succesvol iemand.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.