Nathalie als spreker

Haar ervaring als bedrijfsleidster, haar werk als erkend filantropiste en haar talent als inspirerend spreekster maken Nathalie’s lezingen boeiend en grensverleggend. Nathalie legt een enorme bron aan expertise, inzichten en energie aan de dag, en zorgt ervoor dat de aanwezigen zonder uitzondering op het puntje van hun stoel zitten.

Nathalie’s enthousiasme werkt aanstekelijk. De wijsheid en inzichten die ze vergaarde in de businesswereld koppelt ze feilloos aan haar inspirerende missie om mensen aan te zetten actie te ondernemen, en op zoek te gaan naar hun ware geluk.


Meest gevraagde keynote speeches:

Ondernemers, HR, Bedrijfscultuur, Creativiteit, Innovatie, Leiderschap, Strategie, Motivatie, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, Balans Leven Werk, Persoonlijke Ontwikkeling, Gezond Leven, Inspirerend

Nathalie Arteel geloofde steeds dat een goede gezondheid, geluk en succes alleen bestemd was voor ‘the happy few’, dat het een kwestie was van ‘chance’ hebben.

Niets is minder waar… zegt ze nu: “Wij hebben veel meer onder controle dan wij zelf denken. Alles komt erop neer om de juiste methode toe te passen en zo de juiste gewoontes te creëren. Gewoon hard werken is immers niet genoeg om je leven naar een volgend niveau te brengen.“

In deze keynote geeft Nathalie je aan de hand van haar persoonlijk verhaal de drie belangrijkste inzichten mee wat je zelf kan doen om je levenskwaliteit te verbeteren, professioneel en privé. Hoe je de ambitie die je koestert ook echt kunt waarmaken en hoe je ervoor kan zorgen dat je op lange termijn meer energie ontwikkelt dan de gemiddelde mens.

Hoe jij je productiviteit kunt verhogen en hoe je op een positieve manier mensen kan beïnvloeden waardoor je op elk niveau sterke relaties kunt uitbouwen.

“Onze maatschappij heeft dringend nood aan meer rolmodellen, mensen met ambitie die tonen dat het uitbouwen van een succesvolle carrière niet ten kosten hoeft te gaan van je gezondheid en dat je dit perfect kan combineren met een warm gezinsleven.”

Business & Management, Ondernemers, HR, Bedrijfscultuur, Leiderschap, Strategie, Management, Motivatie, Topmanagers, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, Balans Leven Werk, Persoonlijke Ontwikkeling, Gezond Leven, Inspirerend

Ondanks dat mensen nog nooit zoveel verdiend hebben als vandaag, slagen de meeste bedrijven er niet in om mensen echt te binden aan hun organisatie. Het lukt hen vaak niet om hun mensen te motiveren om het beste van zichzelf te geven, om meer verantwoordelijkheid en eigenaarschap te tonen.

De waarden hangen aan de muur, maar zitten vaak niet in het hart van de medewerkers.

Ondanks deze mooie arbeidsvoorwaarden haken medewerkers vaak af, fysiek of mentaal.

Arteel: “In mijn eigen organisatie heb ik zelf ook lang geworsteld met het uitbouwen van een positieve cultuur. Tot op het moment dat wij 15 jaar geleden onze koers volledig hebben gewijzigd. Nu helpen wij andere bedrijven bij het uitbouwen van een positieve cultuur zodat mensen elke dag met goesting naar het werk gaan. Waardering is hier het sleutelwoord.

Tot onze klanten behoren 82% van de beste Belgische werkgevers.”

In haar keynote gaat Nathalie dieper in op de drie essentiële bouwstenen die nodig zijn voor het bouwen van een positieve bedrijfscultuur en met welke eenvoudige dingen je kan starten. Hoe meer mensen zich gewaardeerd en verbonden voelen, hoe sterker hun engagement.

Prijs keynote: €1850
Prijs keynote op maat: vanaf €3300

Close

Contact