9 redenen om met mij te werken

Ik hou veel van mensen en geloof dat onze bedrijfswereld meer inspirerende rolmodellen nodig heeft. Hoe meer je groeit, hoe gelukkiger je wordt en hoe hoger je levenskwaliteit. Dit is mijn commitment naar iedereen die de ambitie heeft om een stap naar boven te zetten.

Ik heb zelf een lange en uitdagende weg afgelegd.

Een laag zelfbeeld, een zwakke gezondheid en een sociaal arm milieu hebben ervoor gezorgd dat ik op mijn 18de ben gestopt met mijn studies.

Als er één ding is dat ik geleerd heb is dat jij je gezondheid, je geluk en je success voor het grootste deel zelf kan sturen. Jij bepaalt je verdere toekomst en met een goed kompas en de juiste begeleiding geraak je daar alleen veel sneller dan dat ik erover gedaan heb.

Alles is ooit begonnen met een kleine geschenkenwinkel.

Intussen zijn wij uitgegroeid tot een flinke KMO met 32 vaste medewerkers en hebben vorig jaar 150.000 mensen bereikt met onze motivatieprogramma’s.

Ik heb geleerd hoe belangrijk het is om jezelf telkens terug heruit te vinden. Hoe je succesvolle marketing, sales, cultuur & communicatie trajecten opzet, hoe je aan productontwikkeling doet en wat je moet doen om er uit te springen als individu en met je organisatie.

In de laatste vijf jaar heb ik het geluk om als enige Belgische ondernemer deel te nemen aan ‘elite’ mastermind opleidingen in de VS. Ik heb  hierdoor veel dingen geleerd waar ik in normaal omstandigheden misschien 20 jaar zou over gedaan hebben om deze kennis te vergaren. In deze mastermind ben ik omringd met selfmade ondernemers vanuit de ganse wereld – sommige met een jaaromzet van 1 miljard dollar- waardoor ik  steeds de laatste nieuwe insights te horen krijg over nieuwe succesvolle strategieën met betrekking tot hoe onze wereld evolueert.

Als 50+ genereer ik veel meer energie dan de meeste mensen.

Ik ben er in geslaagd om een goede gezondheid op te bouwen ondanks mijn zwakke gezondheid en laag energieniveau dat ik had als kind.

Jaren lang heb ik keihard gewerkt omdat ik dacht dat ik me moest bewijzen omdat ik geen diploma had. Mijn zelfbeeld was vastgekoppeld aan mijn ‘werk’. Ik nam geen tijd voor mijn gezin of voor mezelf en werd alleen maar ongelukkiger omdat ik me zogezegd verantwoordelijk voelde. Tot ik alles heb omgegooid. Nu neem ik twee uur per dag tijd voor mezelf, heb mijn job zodanig uitgebouwd dat dit mij vreugde geeft en boek daarnaast ook echt resultaten.

Dit betekent dat ik geleerd heb om meer resultaat te halen zonder dat dit ten koste gaat van mijn gezondheid, mijn relatie of mijn ME time. Een high performer verstaat ook de kunst om op een makkelijke manier een breed netwerk uitbouwen en kan mensen op een positieve manier beïnvloeden.

Mocht er iemand me ooit een beeld geschetst hebben van hoe mijn leven en financiële vrijheid er nu uitziet, dan zou ik het nooit geloofd hebben. Ooit was het anders en ben ik als kind in contact gekomen met een gerechtsdeurwaarder die dreigde om ons uit ons huis te zetten als onze schulden niet betaald werden. Ik heb een financieel model uitgebouwd waardoor jij je nooit nog financiële zorgen hoeft te maken als je dit volgt.

Omdat ik het vroeger zelf moeilijk heb gehad wil ik nu zoveel mogelijk mensen helpen die het op één of andere manier moeilijk hebben in hun leven. Want als wij op een kruispunt staan dan komt er zoveel op ons af dat wij even niet meer weten welke richting wij uitmoeten.

Daarnaast wil ik zoveel mogelijk mensen helpen om in hun kracht te staan, zodat ze op hun beurt in het bedrijfsleven veel kunnen geven en goed kunnen doen voor de collega’s. Want alleen zo ontstaat een goede werkomgeving die uitnodigt om elke dag met goesting te gaan werken.

Close

Deze informatie volgt binnenkort.