Workshops bedrijfswereld

Workshops max. 8 deelnemers

Zich gewaardeerd voelen is één van de basisbehoeften van de mens. Waardering is veel meer dan een schouderklopje, het gaat over een manier van leidinggeven, ja zelfs een manier van leven. Managers die de kunst verstaan om hun mensen te waarderen boeken vele betere resultaten dan hun collega’s. Ze zijn beter in staat om goede mensen aan te trekken, te motiveren en te behouden.

Bedrijven die op strategisch niveau waardering als één van hun waarden hebben ingebouwd boeken tot 27% minder absenteïsme en tot 12% meer marge. In deze workshop leer je wat ‘waardering’ betekent en hoe je hiervan een gewoonte kan maken. Hoe je ervoor kan zorgen dat deze gewoonte in het DNA van elke medewerker komt te zitten. En waarom het zo belangrijk is dat waardering gericht moet gebeuren, in lijn met de waarden van de organisatie. Je leert ook over de vijf verschillende talen van waardering, wat werkt en welke de valkuilen zijn. En vooral heel wat praktijk! Waarderend communiceren is een workshop die heel wat positieve energie vrijmaakt bij mensen.

85% van je succes hangt af van de wijze waarop jij je boodschap kan overbrengen als leidinggevende.

Dit start in de eerste plaats met ‘verbinding maken’ zodat je boodschap ook echt landt en zodat je resultaat boekt.

In deze workshop gaan wij dieper in op de basisvoorwaarden die nodig zijn om echt verbinding te maken van mens tot mens. Je leert hoe je je eigen waardencompas kan bepalen, je leert hoe je meer positieve energie kan genereren, allemaal elementen die noodzakelijk zijn om op een impactvolle manier te communiceren. Daarnaast gaan wij in op het belang van verbale en non-verbale communicatie en hoe je het 3C model kan inzetten om op lange termijn succesvol te blijven.

Tijdens het tweede deel van de dag leer je hoe je ‘waardering’ kan inzetten als een hefboom om verbindend te communiceren. (uitleg zie workshop waarderend communiceren)

Waarderend en verbindend communiceren is niet alleen belangrijk in je professioneel leven maar deze technieken kan je ook inzetten in je persoonlijke relaties.

Deze workshop is een must voor iedereen die de kwaliteit van zijn leven wil verhogen; op professioneel en persoonlijk vlak.

* (een high performer is iemand die op hoog niveau kan presteren, die dit op lange termijn kan volhouden zonder dat hij of zij uit balans geraakt of dat het ten koste gaat van de relaties)Dertig procent van je medewerkers bepalen 70% van het succes van een organisatie. Succes heeft in de eerste plaats te maken met zelf-leiderschap en hoe sterk iemand zich verbonden voelt met de waarden, missie en mensen van je organisatie.

Dag 1:
Tijdens de eerste dag gaan wij dieper in op de fundamenten die nodig zijn om uit te groeien tot een gezond, gelukkig en succesvol mens.

  • Alles start met het bepalen van je eigen kompas, wij ben je en welke waarden en boodschap wil je verder uitdragen.
  • Hoe zorg je ervoor dat je elke dag meer energie genereert dan de gemiddelde mens?
  • Hoe creëer je de juiste mindset, het belang van de psychologie achter succesvol leidinggeven.
  • Hoe ontwikkel jij je personal brand? Wat maakt dat mensen met jou willen samenwerken? Hoe kan jij je onderscheiden?
  • Hoe verhoog jij je productiviteit zonder dat het ten koste gaan van je gezondheid of je relaties?


Dag 2
:
Het belang van verbinding van mens tot mens.

  • Hoe bouw je een sterk netwerk uit?
  • Hoe leer je om waarderend en verbindend te communiceren?
  • Hoe kan je mensen motiveren en positief beïnvloeden zodat ze openstaan voor je boodschap?
  • Opgepast voor valkuilen…
  • De kracht van het 3C model.

Deze opleiding gaat dieper in op alle aspecten van ‘succes’ en is gebaseerd op mijn boek ‘durf, leef & onderneem’.

Ik bekijk het meer vanuit een holistische geheel en wil vooral inzetten op de elementen vanuit mijn praktijkervaring.

Deze opleiding helpt je om verschillende domeinen –belangrijk voor jouw geluk en succes- te verbinden met elkaar. (je kompas, je missie, je mentale en fysische energie, je personal branding, je kunst om sterke relaties uit te bouwen)

De opleiding leert je hoe je op een hoger niveau kan functioneren, hoe je op lange termijn successen kan boeken zonder dat dit ten koste gaat van je gezondheid, me-time of persoonlijke relaties.

Close

Contact