€49/maand

Uw betalingsgegevens worden opgeslagen op een beveiligde server voor toekomstige aankopen

Een account bestaat al met dit e-mailadres. Ben jij dit?

Aanmelden

Mentorship

Word lid van mijn ‘rise-up’ community en laat je maandelijks inspireren met praktische inzichten hoe je sneller dat volgend niveau in je leven kan bereiken. Ik deel met jou mijn belangrijkste inzichten over zelfontwikkeling, online marketing, the art of selling, verbindende communicatie en ondernemerschap die ik in de afgelopen dertig jaar heb verworven. Ik heb honderden boeken gelezen, word nog steeds gecoacht door de wereld topperformers zoals Brendon Burchard en Bo Eason en ben een serial entrepreneur.
Tienduizenden uren kennis en praktische inzichten vertaald in korte en krachtige maandelijkse sessies.

Daarnaast krijg je een unieke kans om deel uit te maken van mijn persoonlijk netwerk en om ook te leren van andere ambitieuze mensen in deze community. In onze maandelijkse sessies deel ik niet alleen krachtige content maar krijg je ook de kans om zelf vragen te stellen zodat je sneller jouw persoonlijke doorbraak kan realiseren.
En wat als je een sessie gemist hebt? Geen nood, alles wordt opgenomen en kan nadien nog rustig herbekeken worden.

Het feit dat jij in contact komt met mijn boodschap is niet zomaar. Dit betekent dat je klaar bent om naar dat volgend niveau te gaan. Voor slechts 49 euro per maand kan jij sneller die doorbraak realiseren omdat je leert van mensen die deze weg al hebben afgelegd. Zet de stap nu want de plaatsen zijn beperkt in mijn ‘rise up’ community.

Ps: indien toch blijkt dat je nog niet klaar bent voor deze stap dan kan je elk moment terug uit onze community stappen